09.30...

publicerat i Allmänt;

stod det på telefonen i morse när jag vaknade. Herregud, vad länge jag sov. Jätteskönt, samtidigt som det känns så onödigt att sova bort dagen men jag behövde det säkert.

Det är riktigt tomt här ute nu sedan hönorna åkte hem igår kväll. Att ha haft dem här i trädgården har varit så mysigt. De har skött om trädgården så bra. Nu är det bara tomt. Om jag skulle bo på landet, permanent, så skulle höns vara det första jag skulle skaffa, utan att tveka. Jag hade kunnat ta med dem hem till stan men jag tycker inte de hör hemma där. Höns ska bo på landet.

Jag ser fram emot dagen i morgon. Då ska vi åka till min bror och hans familj. De har skaffat sig en liten hundvalp, en svensk lapphund. Jag har fått bild på den och den är helt bedårande söt! Så i morgon ska det bli ordentligt med valpgos :) Det kanske blir några bilder på lilla Idun också. Ja, Idun är hennes namn. Så fint!

Hoppas ni har haft en bra dag!

Kram Malin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anita:

Hyrde ni hönsen under sommaren endast eller?? Kan tänka mig att trädgården uppskattar de små liven :D
Kram !

Svar: Nej, hönsen är mina. Jag har fått dem av min bror. De bor hos honom den tiden på året då jag inte kan ha dem här i torpet. När väl sommaren kommer så flyttar de tillbaka hit till mig och min familj. Kram :)
Malin

Kommentera inlägget här :