Första natten.

publicerat i Allmänt;
Första natten i stan var ingen hit om jag säger så. Jag höll på att bli knäpp! Jag gick och lade mig skapligt för jag ville vara pigg idag. Vad hjälpte det? Efter två månader på landet, i total tystnad och mörker på nätterna, helt underbart, så var det tvärtom här! Bilar hördes, karlar som skrek, vilket j.vla liv!, sovrummet var inte mörkt trots rullgardiner. Så när klockan närmade sig 01.00 så gick jag upp, hungrig, astjurig med huvudvärk och tog mig en tallrik yoghurt och en Ipren. Sedan tog det väl en halvtimme så somnade jag. Vaknade sedan av mannens väckarklocka och kunde inte somna om utan låg och stressade upp mig inför dagen idag. Ingen bra start på denna dagen kan jag lova!
 
 
Om vi ska bli lite positiva mitt i allt elände, ha, ha, så var det så kul att träffa alla elever idag. De hade vuxit massor i sommar!
 
När jag kom hem blev det planerings- och förberedelsejobb inför veckan.
 
Därefter blev det stallet en sväng, den bästa avkopplingen efter en stressig dag på jobbet. Tyvärr hade både Alva och jag huvudvärk och kände oss slitna så det fick bli en sväng ut i skogen. Helt underbart! Luften var sådär frisk och lite kylig.
 
 
Ni har väl inte missat "Världens tuffaste jobb med Carina Berg" i kväll?! Så kul!!!
 
Nu hoppas jag att jag kan sova i natt. Annars blir det inte lätt för omgivningen i morgon ;) 
 
Kram Malin

Kommentera inlägget här :