Grattis!

publicerat i Allmänt;
Tänk idag fyller vår lilla Missan 4 år! Tänk vad tiden går och tänk vilken osäker start i livet hon fick, när hennes mamma blev ihjälkörd då hon knappt var två veckor gammal. Jag glömmer aldrig när min moster ringde och sa det, klockan nio en söndagskväll. "Kan du ta henne?"  frågade hon och självklart gjorde jag det. Så det var som att bli småbarnsförälder igen. Jag fick ställa klockan på natten för att mata henne och tvätta rumpan på henne så hon kissade. Det gick vägen och hon är en underbar liten tjej som hela familjen älskar.
 
 
Idag släpptes förköp på biljetterna till Gothenburg Horse Show i februari och på lunchen köpte jag biljetter till mig och tjejerna :) Grabbarna i familjen ska hitta på annat när vi ska gå där.
 
 
Åh, vad kul det ska bli!!! Vi ska gå där hela dagen, bara njuta av alla hästar, shoppa (lite) på mässan och bara ha sådär rysligt roligt, jag och tjejerna.
 
Ikväll var det tänkt att Alva skulle hoppträna, men eftersom hon inte är helt bra så blev det inte så. I stället fick jag rida en sväng. Det fick bli en sväng i manegen. Så kul! Jag ska försöka komma igång lite mer nu, men det är svårt att dela häst... Hade jag haft råd hade det varit väldigt roligt om vi haft två hästar.
 
I morgon är det ÄNTLIGEN fredag. Det har inte varit min vecka...
 
Kram Malin
 
 
 

Kommentera inlägget här :