Idun

Ja, så heter min brors familjs nya hund som de hämtade hem igår. Hon är av rasen Svensk Lapphund och ska vara familjehund och vakta hönsen mot rovfåglar osv. Idag på förmiddagen åkte vi hem till dem och hälsade på. Jag var helt klart tvungen att hälsa på den nya stjärnan som ni kanske förstår. 
 
På verandan möttes vi av en nyvaken liten Idun. Så söt! Hon la sig på rygg och ville bli kliad på magen. Sedan var det dags att gå ut, för när en liten valp har sovit så är den oftast nödig, så Kristina, min brors fru, tog ut henne på en liten kisserunda. Idun var så duktig och uträttade sina behov. Efter det var det fullt ös ha, ha.
 
Lyckades ta ett foto med mobilen först :) Helt bedårande söt!!!
 
Sedan fikade vi, regnet öste ner, underbart! När regnet avtagit gick vi ut för att ta lite foton med min Canon. Jag kan bara säga det, att det är inte lätt. För sitta still är det sista en valp vill göra. Inställningar hit, inställningar dit, men till slut så blev det några bilder på lilla Idun.
 
 
 
 
 
 
Spännande med vattnet
 
Idun har börjat träna på att vakta hönsen :)
 
Idun verkar vara en väldigt trevlig och snäll liten hund och hon verkar inte vara ledsen över flytten. Hon har verkligen tagit allt med ro. Det kommer bli toppen med Idun! Längtar tills nästa gång vi ska hälsa på den lilla ulltussen :)
 
Kram Malin
#1 - - Kristina Lorentzon:

Vilka fina bilder du tog på Idun 👍

Svar: Tack! :)
Malin

#2 - - Anonym:

Otroligt söt!! Fina bilder blev det ju med 😀

Svar: Tack! Hon är söt som socker :)
Malin

#3 - - Anonym:

Vilken liten slokörad Idun men så himla söt liten vovve bra kort du lyckats ta


Svar: Tack! Ja, hon är helt bedårande lilla Idun.
Malin

#4 - - Kristina Lorentzon:

Vilka fina bilder du tog på Idun 👍

Svar: Tack!
Malin