När vi var...

i Vadstena igår så var vi även i den stora antikladan. Där finns mycket fint och igår hittade jag detta...
 
 
Som många vet så är ett av mina stora intressen fotografering och gissa om jag tyckte det var extra kul när jag hittade detta foto. Det är fotograferat av Gottfrid Wahlgren och han var verksam i Tranås för väldigt länge sedan. Gottfrid föddes 1872 och dog 1953. 1898 var han fotograf i Tranås. Riktigt roligt att få tag på detta foto. Vem som är på fotot har jag tyvärr ingen aning om, men vi funderar på om det kunde vara en person som arbetade inom järvägen... Vad tror ni?
 
Idag har vi varit på Plassen i Österbymo där det var torgdag. Det bjöds på ostkaka och kaffe och många hade kommit för att sälja sina varor. Jag köpte bl.a. nyslungad honung och ett förkläde, tantvarning jag vet, men det var så fint, och två grytlappar i samma tyg.
 
Visst är det fint tyg!
 
Annars har dagen varit lugn. Här har det regnat riktigt bra och det är underbart! Det är så torrt ute och det behövs fortfarande regn.
 
Finaste grannarna :)
 
I inlägget igår gjorde jag bilderna lite mindre. Jag vet inte vilket som är bäst... Jag gillar de stora bilderna också men viktigast är ju också vad ni läsare tycker...
 
Ikväll blir det hembakad pizza. Det ska bli så gott!
 
Kram Malin

Kommentera här: