Ont i kroppen...

och ont i huvudet är resultatet av en toppenlyckad dag igår på Liseberg. Tidigt igår rullade bilen mot Göteborg. I år fick vi även med mina föräldrar och min brors äldsta kille som aldrig varit på Liseberg. Efter några timmars bilresa och fika på vägen kom vi fram, förväntansfulla som alltid. Liseberg är så kul, även för en 43-åring :)
 
 
Det blev en fartfylld dag :) Vi började med Lisebergsbanan, även kusinen... Efter den turen så trodde jag att han var avskräckt, men det var han inte! Vi fortsatte bl.a. med Flumride. En av de roligaste åkattraktionerna på Liseberg om du frågar mig :) 
 
Både vid Flumride och Kållerado säljer de ponchos... Varför, frågar vi oss ha,ha. Är det inte meningen att man ska bli så blöt som möjligt? Det är vår tanke i varje fall ha, ha och den utmaningen brukar Siri vinna, så även i år.
 
 
Totalt dyngsur blev hon när vi åkte första gången. Andra gången var ännu värre, men då var vi fler i stocken, 5 st jämfört med 3 st vid först åket.
 
 
Utsikt från Flumriden
 
Andra turen med Flumride blev även kusinvitamin riktigt blöt så även jag ha, ha. Solen sken som tur var och vi torkade skapligt snabbt.
 
 
Vi åkte också Kållerado men där blev vi inte lika blöta som i Flumride.
 
Kålleradodags
 
Självklart blev det glass i stora lass :)
 
 
På kvällen var det också konsert med Hov1. Den var riktigt bra!
 
Riktigt ös!
 
I år åkte Siri Helix för första gången och hon blev lika förtjust som jag så den åkte vi 4 gånger. Det känns i kroppen idag vill jag lova. Sista turen på kvällen körde de den riktigt fort, snabbare än innan. Helix är helt klart min favorit på Liseberg. Vi får väl se om jag vågar ge mig på den nya bergochdalbanan som kommer nästa år, Valkyria...
 
 
Det var ett riktigt lyckat besök igår. Allt flöt på toppen och alla var nöjda och glada när vi åkte därifrån.
 
Tack Liseberg för i år!
 
Kram Malin