Pyssel.

publicerat i Allmänt;
Nej, pysslande blir det inte så mycket nu för tiden tyvärr, men häromdagen tog jag tag i och gjorde klart ett pannband till ett träns som jag fått beställning på. Jag satt och gjorde det samtidigt som laghoppningen på EM skulle avgöras. Perfekt att kunna fokusera på något annat när det var som mest spännande :)
 
 
Själva pannbandet är i läder och beställt från Danmark. Jag har tyvärr inte hittat någon annastans i Sverige att beställa själva pannbandet ifrån så det får bli därifrån tills jag hittar något bättre. Det är helt i läder. Själva pärlorna trär jag upp på dubbel wire och sedan syr jag fast pärlorna med wire i pannbandet. Allt för att det ska hålla så bra som möjligt.
 
Vad ett pannband kostar beror helt på vad det är för storlek som det ska vara på pannbandet, om det är ett pannband till vanligt träns eller kandar, vad det ska vara för pärlor annan materialkostnad osv. Det är pilligt och tålamodsprövande ha, ha, men väldigt roligt att kunna göra personliga pannband precis som beställaren vill ha :) Så är någon sugen på ett pannaband så går det bra att maila mig. Adressen finns längst upp på bloggen.
 
Det är skönt att måndagen är klar. Det börjar bli lite mycket på jobbet men jag gör så gott jag kan. Jag ska inte stressa upp mig...
 
Kram på er!

Kommentera inlägget här :