Stress, stress, stress

publicerat i Allmänt, Skogsbacka;
Just nu är det smått kaotiskt på jobbet. Allt ska vara klart tills på måndag när barnen kommer. Jag tror vi ligger i fas, men ibland dyker det upp något oplanerat som stjälper hela jobbet för en stund. Det blir skoldag ändå, jorden går inte under om allt inte är tiptop, det är så jag försöker tänka för att inte stressa upp mig för mycket. Jag har toppenbra kollegor och vi hjälper varandra så mycket vi kan.
 
Efter sådana stressiga dagar är stallet extra värdefullt. Där är det lugnt, i stallet går det inte att stressa. Tänk att mocka skit kan vara så rogivande :) Idag var Alva hoppsugen så det fick bli några språng.
 
 
 
Lotus är en fantastisk hopphäst! Om Alva och han kommer lite fel mot ett hinder så rättar han till det hela. Underbart med en sådan klok häst! Jag tänker ofta på vilken tur jag hade, som läste den där annonsen på hästnet i november förra året. Tänk om jag missat den! Han är vår prins och betyder så mycket för både Alva och mig.
 
Ikväll har vi tänt ljus här i torpet. Så mysigt att tända lite. Det är lite kyligare ute på kvällarna och mörkret kommer snabbare, så det passar perfekt med lite ljus.
 
 
I morgon är det fredag. Vart sjutton tog veckan vägen? Nu väntar en ganska lugn helg, där jag ska ta det lugnt och njuta här i Skogsbacka.
 
Hoppas ni haft en bra dag idag och får en fin fredag i morgon!
 
Kram Malin

Kommentera inlägget här :