1:a advent.

publicerat i Allmänt, Inredning, Skogsbacka;
Då var 1.a advent här och snart är den över. Idag har Siri varit på fotbollscup i Linköping. Det blev två oavgjorda matcher, en seger och en förlust, så tyvärr gick de inte vidare. Det är bara att bryta ihop och komma igen! Kul hade de i varje fall och det är det viktigaste... eller... 
 
Idag har Lotus fått jobba ordentligt. Efter att ha fått två vilodagar så var vi lite spända på hur han skulle vara. Han var sååå fin och hur duktig som helst. Inget busig utan så bra. Så skönt att se det. Det blev lite jobb i manegen med små hinder och bommar.
 
I eftermiddag åkte vi till Skogsbacka och vattnade och tömde råttfällan. Därefter gjorde jag årets adventsljusstake i Skogsbacka och det blev som jag tänkt, en adventsljusstake av det gamla brödtråget.
 
 
Med hjälp av plastfolie (skydd mot tråget), tidningar och lekarkulor att bygga upp en grund för ljusen att stå på, så fixade jag iordning ljusstaken.
 
 
När allt var klart fikade vi och hade det sådär lugnt och skönt som man kan ha i torpet. Kvällen var magiskt fin! Stjärnklart och fullmåne. 
 
Månen var så stor och vacker!
 
Nu väntar en ny arbetsvecka. Det går fort nu! Jag får inte tänka på allt som ska göras då är det lätt att få panik. En sak i taget så löser det sig.
 
Kram på er!
Malin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Lillemor Lorentzon:

Vilken mysig adventsljusstake

Svar: Tack! Ja, det blev riktigt bra! 😊
Malin

2:a kommentar, skriven , av Anita:

Gullig ljusstake :D

Svar: Tack! :)
Malin

3:e kommentar, skriven , av Tess:

Så mysigt det ser ut! :)

Svar: Tack! Ja, det är riktigt mysigt :)
Malin

Kommentera inlägget här :