Andra advent.

publicerat i Allmänt, Skogsbacka;
Tänk att andra advent redan är här och snart är över. Det går så fort och jag har så mycket att göra... I eftermiddag har vi varit i Skogsbacka en sväng och haft det sådär skönt. Vi har eldat, fikat, tömt råttfällorna som tog storslam denna veckan 2/2 och vattnat.
 
 
På förmiddagen idag var vi hos Lotus och idag var det uteritt på schemat och prov av nytt bett. Idag provade vi det raka bettet. Det var riktigt spännande och jag har stor respekt för bett. Man vet aldrig hur hästen ska reagera på bettet och Lotus har alltid, vad jag vet, gått på tredelat bett. Det var inga problem med det nya bettet och Lotus accepterade det toppenbra. Han verkade gilla det raka bettet bättre än det tredelade bettet han haft och Alva tyckte att han lyssnade bättre än innan. Så det verkar lovande!
 
Storleken var perfekt!
 
Idag har jag också namnsdag! Jag har blivit firad av de närmaste på olika sätt. Av mina föräldrar fick jag gott hembakat bröd, Kubb, som jag frös in och ska spara till jul. Gott! Jag fick också hemstickade strumpor som min mormor har gjort. Av brorsan fick jag en gullig hälsning på snapchat...
 
Vilken underbar bror jag har ha, ha, ha, ha.
 
I morgon är det dags att ta nya tag, måndagen är här igen.
 
Ha det gott alla och stressa inte för mycket. Julen kommer i vilket fall!
 
Kram
Malin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Lillemor Lorentzon:

Vilken sötnos till brorsa du har

Svar: Ja, han är underbar :)
Malin

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

Tequila funkar bäst på rakt bett.

Svar: Ja, det verkar som om många hästar trivs mycket bra på rakt bett. Lotus tyckte gilla detta riktigt bra han också :)
Malin

Kommentera inlägget här :