Huset.

Vissa dagar, eller om jag ska vara riktigt ärlig, rätt ofta så har jag sådan stor lust att sälja huset och flytta. Idag är en sådan dag. Jag tycker att huset är för litet för oss, inklämt bland en massa andra hus. Jag vill ha ett hus på landet, det är bara så. Visst, jag har mitt lilla torp, men dit åker vi ju bara någon gång på helgen och vattnet är avstängt. Huset i stan känns så opersonligt och omysigt. Usch! Gnälligt inlägg men idag har jag en skitdag och sådana finns faktiskt.
 
Sedan är det praktisk med huset i stan med att barnen själva kan gå till skolan och de kan ta sig till kompisar. Men... vi kan ju hålla ögonen öppna ifall något ställe dyker upp...
 
Slutgnällt för idag! Idag har jag annars varit på dop, prinsdop, i soffan under en varm skön filt. Ett sånt fint dop det var. De är så söta kungabarnen! 
 
Huvudvärken från igår ville inte ge med sig till idag utan har fortsatt. Jag hade tänkt rida men kroppen sa ifrån. Det gjorde inget i och för sig för Lotus kunde gärna vila idag efter hoppträningen igår. Jag tankade lite energi istället.
 
 
 
Nu ska Gustav och jag snart ha lite pizzamys. Tjejerna är med kompisar och gubben är på julbord.
 
Ha en mysig fredagskväll!
 
Kram Malin