Linköping och Vretagymnasiet.

Idag var det dags för öppet hus på Vreta Gymnasiet utanför Linköping. Vi åkte tidigt på förmiddagen för informationen började vid 10.00.
 
 
 
När vi kom fram började det med information om de utbildningar som finns där. Sedan gick vi vidare och lyssnade på den inriktning som Alva tänkt välja nämnligen "Hästskötare". Det lät som en toppenutbildning! Så roligt! Tänk om detta hade funnits då jag skulle börja plugga på gymnasiet... hade inte tvekat en sekund.
 
Efter informationen köpte vi oss lite fika. Matsalen på gymnasiet var stor, ljus och väldigt fräsch. Fräsch var hela skolan. Riktigt fin. Därefter gick vi och tittade runt på stallen och ridhuset.
 
 
 
Jag tror detta kommer bli toppen för Alva! Tänk vad roligt för henne!
 
Efter Vreta åkte vi till I-huset, fd. IKANO-huset för lite shopping. Det var helt galet mycket folk!!! Det värsta jag vet...
 
Först gick vi till HÖÖKS, där det var inte så mycket folk. Lotus är en mästare på att dra ut maten i boxen och trampa ner den i torven, så med hjälp av en "Haybar" tänkte jag att det kan bli slut med det. Det är så tråkigt att slänga en massa mat. Maten kostar en del... dessutom får han inte i sig maten som han ska ha i sig när han trampar ner den i torven och det känns inte bra. Jag hade läst att HÖÖKS säljer "Haybar" och till min stora lycka hade de en hemma. Tyvärr fick vi inte plats med den i bilen, men Johan tar med den hem i morgon då han ändå ska till Linköping igen och vi inte är så många i bilen. Jag tror att det kommer bli toppen för Lotus! Ni kan läsa mer om "Haybar" här.
 
När vi varit på HÖÖKS skulle vi äta på IKEA. Där var det hysteriskt mycket folk och det fanns inte en enda sittplats. Så de placerade ut folk att äta på IKEAS köksmöbelsavdelning. Där satt vi och åt ha, ha, ha. Vi var inte ensamma att göra det som tur var...
 
Idag kom jag igång med julklapparna. Så skönt att vara klar med några och att vara igång.
 
Nu ska jag bara njuta av lördagskvällen.
 
Kram på er!
 
Malin