Lite shopping.

publicerat i Allmänt;
Idag var jag duktig och ställde klockan på 07.30... sedan flyttade jag fram alarmet ett par gånger och gick inte upp förrän 08.30. DET var så skönt, att kunna ligga kvar och bara somna om en liten stund i ett par omgångar. Jag tror jag gör om det i morgon igen ha ,ha.
 
På förmiddagen åkte Alva och jag ut med Gustav till sin kusin på landet. Han ska sova över där tills i morgon och han har verkligen längtat efter det. Det händer alltid en massa roligt hos min bror :)
 
När Alva och jag kom hem slängde vi i oss något att äta och sedan drog vi till Sharpman på lite mellandagsrea. Nu blev det inget köpt på rean, men vi hittade bruna tyglar till Lotus bruna träns som vi fick med när vi köpte honom. Tyglarna var riktigt fina, Treadstone, med gummi på insidan och läder på utsidan. Tränset och tyglarna blir toppen till dressyrsadeln.
 
 
Nu har vi haft det svarta tränset till den bruna dressyrsadeln och ni som känner mig förstår att det fungerar INTE. Sådant skär i mina ögon hi, hi. Det fick bli en flaska manspray också. Vi har köpt K9:s spray den sista tiden och vi är jättenöjda både Alva och jag. Det är bra, drygt och luktar så gott!
 
Ikväll har jag varit hos Lotus en sväng och fixat. Jag fixade bland annat med att putsa upp hans bruna träns och satte dit bettet och tyglarna. I morgon får det bli premiär :) Det blir så fint!
 
Nu är det dags för kvällsmat!
 
Kram på er!
Malin

Kommentera inlägget här :