Lucia.

publicerat i
Idag har jag varit på ett sånt fint Luciatåg på jobbet. Det var nog det bästa på länge. De sjöng riktigt bra och det var fina sånger med.
 
 
Direkt efter jobbet slirade jag ut till stallet. Vägarna har varit hemska idag med snömodd. Suck... I stallet väntade hovslagaren, jag slängde snabbt på mig stallkläderna och hämtade Lotus som lite smått ovilligt följde med, men med lite muta så kom han med. Idag blev det snösulor och 2st brodd i tån och brodd bak på skon, alltså 4 brodd per sko. Det är det bästa, att ha brodd i tån och bak på skon. Hästen står med hoven i rätt vinkel hela tiden och de halkar överhuvudtaget inte. Snösulor är också något som jag inte på något sätt skulle klara mig utan. Nu dessa dagar då Lotus varit utan snösulor och det har varit kramsnö, har Lotus fått riktigt stora snöklampar. Så skumt! Jag vill inte att han ska vricka fötterna pga snöklampar.
 
Hur går det för er att köpa julklappar? Jag är grymt stressad över det, men idag gjorde jag en beställning över nätet så nu är julklapparna till en person klart, bara tre personer kvar plus små paket till paketleken. Jag tycker det är oerhört skönt att kunna handla över nätet. Visst, det är inte särskilt bra för affärerna i stan men när tiden inte finns för att springa runt på stan och leta så är nätet perfekt. Där är affärerna öppna dygnet runt. Toppen!
 
För tillfället håller jag annars på att bli dunderförkyld. Det började igår och känns som om det blivit värre idag. Det är i och för sig inte så konstigt att jag trillat dit. Det är så många på jobbet, elever och lärare, som är förkylda. Hoppas att jag slipper feber.
 
Ha det gott alla!
Kram Malin

Kommentera inlägget här :