Mör i kroppen.

publicerat i Allmänt;
Det var längesedan jag red riktigt ordentligt, men ikväll blev det ett ordentligt pass. Så gräsligt kul! Det tar sig, det går framåt, som tur är :) Att sitta ner i traven är så grymt jobbigt och ni ska veta att det känns på vissa kroppsdelar ha, ha, men skam den som ger sig. Det blir bättre och bättre. Inte topp än, men som sagt så går det framåt. Just nu sitter jag här i soffan och är helt slut i kroppen, riktigt mör, så nu väntar nog en go träningsvärk! Den bästa värken :) Lotus skötte sig exemplariskt och var riktigt fin. Känslan när man knappt behöver hålla i tyglarna utan det bara rullar på sådär bra är så kul. Då vill man inte sluta rida :) Snart kanske jag vågar mig på att ta små skutt. Att hoppa är ju så kul! Det är en skräckblandad förtjusning :)
 
Idag har det trots allt rullat på rätt bra på jobbet. Vi börjar nog alla bli lite trötta och det märks att det är slutet på terminen. Jag ska erkänna att det ska bli riktigt skönt med lov, att få vila ut, att förhoppningsvis kunna sova på nätterna. I natt var det inte kul, i och för sig har det varit fullmåne, men det har inte blivit många timmars sömn och hjärnan har jobbat för fullt. Suck, så jobbigt.
 
Årets julblomma från mamma och pappa.
 
Nu har jag kört slut på mig själv med ett hårt ridpass och så ska jag läsa ett kompendie till jobbet i morgon så förutsättningarna att somna ser bra ut :)
 
Hoppas ni har haft en bra start på veckan!
 
Kram Malin

Kommentera inlägget här :