Strumpor,häst och fotboll.

publicerat i Allmänt;
Samarbete
 
Det blev inte som jag tänkt mig i morse med en skön sovmorgon. Istället vaknade jag tidigt av grannens fiskbil som stod på tomgång. Han gör alltid så när han ska iväg. Jag vet inte varför, om det är för att få igång kyldiskarna i bilen, men det är fruktansvärt irriterande!!! Jag kan bli galen när jag inte får sova när jag har chansen...
 
På förmiddagen åkte Alva och jag till Lotus. Idag stod dressyr på schemat och vi red en stund bägge två. Han är så duktig. Det tar en liten stund tills han är igång ordentligt, men när han är riktigt igång är han så fin.
 
 
Lotus är så rolig att rida och har en underbar galopp! Mitt största problem är att sitta ner i trav, men vi får ta några steg i taget så ska väl det gå så småningom det med. Rida utan stigbyglar är riktigt bra så att man kommer ner i sadeln ordentligt. Jag får nog ta och göra det...
 
Idag har jag testat strumporna från cykelkraft.se. De är riktigt sköna och sitter toppen på foten. Ni hittar dem här.
 
 
 
Jag tycker att strumporna passar både som vardagsstrumpa och träningsstrumpa.
 
Ikväll har jag varit och tittat på Siri som spelat träningsmatch. Matchen gick toppen och de vann med 11-1. Bra jobbat tjejer!
 
Tänk att 2017 snart är slut. Vart tog det året vägen? Summa kardemumma så har det gått galet fort! Nu måste jag komma på något gott att äta till nyårsafton. Har ni något smidigt tips?
 
Kram Malin
 
 
 
 
 
 
 

Taggar: cykelkraft.se;

Kommentera inlägget här :