Tandläkarbesök.

publicerat i
Äntligen är det fredag! Idag var det full fart efter jobbet. Veterinären skulle komma ut till Lotus och vaccinera och kolla hans tänder så jag ville ut och luncha hästarna så fort som möjligt efter jobbet. Jag fixade med mig egen lunch, åkte hem och bytte om för att sedan åka direkt ut till stallet. Direkt när jag kom ut till stallet så lunchade jag alla hästarna och sedan lunchade jag mig själv :) Sedan blev det lite stallfix tills veterinären kom.
 
Idag var det dags för koll av tänder och vaccination. Nu för tiden måste man lägga in vaccinationerna i TDB, TävlingsDataBasen, och det är riktigt smidigt när det väl är gjort. Nu, ca 3 veckor innan hans vaccination var på väg att gå ut, fick jag ett mail hem som sa att det var dags att vaccinera. Riktigt bra tycker jag.
 
När veterinären kom ut fick Lotus lugnande medel inför tandkollen. Det gick åt en hel del lugnande ha, ha. Till slut så var han så avslappnad att veterinären kunde börja jobba med honom.
 
Så sömnig...
 
Så intressant och vilka tänder hästar har och vilken stor mun! Ett sånt intressant jobb! Han hade lite hakar som veterinären fixade till och så tyckte hon att vi skulle byta bett. Veterinären tyckte vi skulle testa ett rakt metallbett... Detta med bett är en ren djungel! Har ni något tips? Lotus blir stark och lite het nu på högre hinder. Vad skulle ni rekommendera?
 
Vår veterinär är riktigt bra på detta med tänder. Nu tänker jag ha tandkoll varje år i samband med vaccinationen.
 
Nej, nu är det riktigt spännande... vem vinner IDOL? Jag håller på CHRIS!
 
Kram Malin

Kommentera inlägget här :