I dag...

Skogsbacka / Permalink / 0
åkte vi till stallet så fort vi kommit ur sängen och ätit frukost. Det är riktigt skönt att kunna ta stallet tidigt när man väl kan. Särskilt den här årstiden när det mestadels är mörkt ute.
 
Uteritt fick det bli. Mysigt!
 
Efter fikat när vi kom från stallet åkte 3/5 ut till Skogsbacka. Inga råttor i fällorna denna gången. Det är så mysigt att åka ut och sitta och fundera på vad vi ska hitta på där i år. Det stora i år blir att måla allt det vita på huset, fixa fönstrena och ytterdörrarna. 
 
Jag har lite planteringsplaner, bl a potatisland. Funderar också på att fixa iordning slänten som är till vänster om huset. Där växte bara kirskål i somras och jag tycker det känns så ormvänligt där och det gillar jag inte!
 
Till middag idag blev det grillade hamburgare som grillmästaren själv fixade iordning :)
 
Mums!
 
Lilleman älskar att var i torpet och springa lös och lukta på alla spännande spår som finns överallt i trädgården. En liten stund kunde han sitta still så jag kunde fota honom :) Han är så underbar Lilleman, världens snällaste!
Mattes hjärta!
 
Lilleman sitter gärna vid min sida då det är fika, för med en bedjande cockerblick så vet han att mattes hjärta smälter och att han får smaka :)
Snälla matte får jag smaka? Klart du får!
 
 
En bra start på sportlovet har det blivit tycker jag. I morgon blir det tidig morgon, då väntar morgonfodring i stallet. Mysigt!
 
Kram
 
Till top