Det kom upp ett...

minne på Facebook att för ett år sedan var det 0 grader i sovrummet i Skogsbacka. 0 grader! Jag kommer ihåg hur jag förra vintern kämpade och slet för att få igång eldningen på nerevåningen och envis som jag var (är) så lyckades jag trots att jag ibland blev rökt på kuppen.
 
Det är skillnad nu. Nu går jag in på en app på telefonen när jag är hemma i stan, ställer in graderna på luftvärmepumpen så när vi kommer ut är det allt annat än 0 grader :) Det känns riktigt lyxigt och jag är så glad att jag skaffade denna luftvärmepump. Förlåt om jag är tjatig om det men den gör livet så mycket lättare :) 
 
Trots luftvärmepump så eldar vi såklart. Extra mysigt är att elda i kakelugnen. Den ger en sådan underbar värme och den håller värmen hela natten. 
 
 
 

-18,7 grader visade termometern här ute nu ikväll. Det blir en kall natt. Snön knarrar under fötterna och ligger som ett gnistrande diamanttäcke, så vackert! 

 

Nu ska jag krypa ner och sova. Nu är det inga 0 grader i sovrummet utan 20 :) 

 
Natti, natti
 
Kram
 
Malin
1 M:

skriven

Brrrr

Nästan så illa var det här ikväll. Ytterdörren stod på vid gavel och vädrade ut all go värme som pelletskaminen hade lämnat. Jag har fortfarande inte fått upp värmen hela vägen men jag jobbar på det.

Svar: Åh, fy så kallt! Hoppas du har fått upp värmen nu!
Malin Lorentzon

Kommentera här: