Det var allt...

Inredning, Skogsbacka / Permalink / 0
segt att ta sig upp idag kl. 06.45 men bara jag satte nyckeln i låset och låste ytterdörren så var det som bortblåst. Bilen susade iväg till stallet där 15 fantastiska hästar väntade på att få frukost. Som alltid blir man varmt välkomnad med gnäggningar av yrvakna vänner. Efter stallsysslorna åkte jag hem och tankade på energi, kaffe och macka, sedan åkte Alva och jag tillbaka. Vi red Lotus och Blacky. Jag tog Lotus från start och det gick hyfsat, som sagt är jag väldigt ringrostig men någonstans måste man börja. Lotus är underbar! Jag är så glad att vi har honom :)
 
Lite extra stolt blev jag när jag igår på FB fick se att det var repotage från Walltorp i tidningen "Ridsport". Hanssons har fött upp SM-vinnaren Hansson WL och tidningen gjorde ett repotage därifrån om deras uppfödning och vem är inte med på bild då, om inte Lotus och Frida :) Vår fine lille Lotus och goa Frida :)
 
 
Ja, jag är så stolt över vår Lotus!
 
Idag har vi förutom alla hästar varit en sväng i torpet och städat bort julen. Lika roligt som det är att plocka fram julsakerna lika roligt är det att plocka bort dem :) Nu är det en underbar tid vi går till mötes med vår, solsken, blommor... Jag längtar dit!
 
 
 
Förresten, såg ni programmet "Mandelmanns gård" på Tv4 i torsdags? Så bra!!! Ett annat program som också börjat nu är "Vänligen Lars Lerin" också helt fantastiskt bra! Har ni inte sett dem, kolla nästa vecka! Två riktiga "Good feeling"-program :)
 
Jo, en sak till...jag har hittat min barndomskamrat på FB, som jag lekte med massor som liten. Jag har nog inte sett honom på ca 35 år... Hur kul är inte det?! Så kul!!!
 
Kram
Till top