Första arbetsdagen...

/ Permalink / 0
för terminen är gjord. Den avslutades med huvudvärk de luxe :( Så det blev två alvedon och en stund på soffan när jag kom hem. Det blev lite för mycket på en gång, att sitta och lyssna en hel dag, stressen som lätt kommer när man tänker på vad som ska göras, jag stressar upp mig fast jag inte behöver göra det. Tyvärr blir det så ändå och det är inget som jag kan styra över. Hoppas att huvudet hänger med i morgon.
 
Ikväll har Lotus gått och han var riktigt, riktigt fin! I morgon ska han få vila och Blacky ska få röra på magen. Det blir att ligga i nu när vi har två hästar :) Det känns som om Lotus har börjat känna sig hemma. Han har lugnat ner sig och är inte lika hispig nu när vi går upp till TRK, ridklubben. Han skötte sig super idag när det var ridlektioner på andra halvan av manegen. Det känns riktigt bra det här. Vi tar det lugnt och stressar inte på. Det är viktigast att ryttare och häst känner sig trygga. Vi hinner :)
 
Jag är så glad att Lotus har kommit in i våra liv för det finns en som jag saknar så oerhört, oerhört mycket och det är Gullan. Det går nog inte en dag utan att jag tänker på henne, vilken fantastisk häst hon var, en på miljonen. Snäll, duktig, rolig, såklart tjurig ibland, hon var ju ett sto ha,ha och envis men bara man tog henne på rätt sätt så löste det sig... oftast... om hon nu inte hade gått och kärat ner sig i någon av valackerna i stallet som hon gjorde t.ex. då hästen Robban flyttade in. Då gick hon ingenstans ha, ha. Fick jag väl med henne så skrek hon efter sin prins hela vägen upp till ridklubben ha,ha.
 
 
Jag saknar henne varje dag och bevarar alla minnen djupt i mitt hjärta.
 
 
Nu är det dags att lägga sig. Det blir en intensiv dag i morgon.
 
Kram
Till top