God fortsättning...

/ Permalink / 0
på det nya året! Vi hade en jättemysig nyårsafton. Som alltid åkte vi till brorsan där vi brukar grilla korv ute. Igår blåste det så mycket så det blev att steka den inne. Det gick bra det med :) Därefter tog vi en promenad ut i skogen.
 
 
Där hittade vi denna lilla jaktvagn :) Det var lite spännande för de mindre barnen.
Vem kan bo där inne? Kan det vara trollet Gruffalo?
 
När vi kom hem igen blev det blåbärspaj, glass och kaffe. Mums! När vi satt och pratade vid köksbordet kom deras ena katt, Katja katt som hon kallas eller Hattja hatt. Deras lilla tjej kan inte säga K så det blir H och därför har det blivit Hattja Hatt. Ursöt!
 
Hattja Hatt eller...
 
Katja katt :)
 
Senare på eftermiddagen åkte vi hem till stan. Vi fixade iordning god mat, förrätt, varmrätt och efterrätt. Det blev lyckat och gott. Vid tolvslaget gick vi framåt stan och jag är så glad att Lilleman inte är skotträdd. Han var med oss och tittade.
 
 
Idag har det varit en lugn start på det nya året. Vi har ridit båda hästarna och Lotus blev sååå svettig. Alva fick ett toppenpass på honom för hon fick instruktion av Lovisa, en tjej i stallet. Lotus gick så bra! Det var så kul!
 
Som sagt så blev Lotus så svettig på ridpasset idag så ikväll rök en del av pälsen. Han var jätteduktig men huvudet var jobbigt så då fick vi bremsa och då gick det bra.
Det fick bli halvklippning :)
 
Har ni gett några nyårslöften? Jag tycker det är så svårt. Det ska ju vara något konkret och bra... Förr lovade jag alltid att sluta bita på naglarna, det gick åt skogen rätt snabbt så det har jag lagt ner. Jo, jag har ett löfte jag har gett mig, men det avslöjar jag inte här... nu. Vi får se framöver...
 
Min högsta önskan inför 2017 är att alla får ha hälsan. Det är det viktigaste!
Hoppas ni har haft en bra nyårsafton och nyårsdag!
 
Nu ser jag fram emot ett nytt bloggår och hoppas ni hänger med. Utan er, ingen blogg!
 
 Kram
Till top