Nu har vi ...

/ Permalink / 0
haft Lotus i lite mer än 1 månad! Hur galet fort har det inte gått!!! Helt sjukt.
 
Från provridningen som gick så bra :)
 
Allt har flutit på så bra. Han har verkligen anpassat sig till stallet vi står i och alla nya rutiner. Vi har lärt känna honom mer och mer. Det tar sin tid att lära känna varandra, vi ska lära känna honom och han oss. Jag tycker att det är viktigt att det får ta sin tid, att inte stressa. Vi hinner!
 
 
 
Lotus är en helt underbar häst. Han är så snäll, lika snäll som han är stor, för stor är han. Det får vi ofta höra, hela 173 cm i mankhöjd. Han är snygg och mysig som en stor nallebjörn. Lotus vill gärna vara nära, plocka och pilla på saker. Myyyyyyssssaaaa :)
 
 
Många pussar blir det. Känslorna för Lotus bara växer och växer, lite läskigt, samtidigt som det är så underbart roligt. Känslorna för Gullan var så stora och jag mådde skit när hon inte var bra och togs bort, därför är det lite läskigt, inget får hända Lotus. Nu när Lotus har kommit in i mitt liv känner jag hur glädjen har börjat komma tillbaka igen. Det är en fantastisk känsla. 
 
 
Ihopsläppet med Celinne gick superbra! Hon pep till lite, slog en gång med ena framhoven sedan var det klart. Så roligt att de har varandra!
 
Vi älskar vår Lotus!
 
Jag så glad och tacksam att vi fick äran och förtroendet att köpa Lotus av Hanssons i Walltorp, Väderstad.
Stort TACK!

Kram
Till top