Det är ...

full fräs hela tiden nästan :) Idag började vi förmiddagen med att åka ner till sjön och bada. Jag badade inte för det blåste som sjutton, tyvärr. Däremot barnen, de badade för fullt. 18 grader visade termometern. Hu, så kallt.
 
 
 
Därefter blev det lite middagsfix och efter det lite siesta i trädgården. Fast jag kunde inte sitta så länge. Det kliade i fingrarna med att komma igång med att ta bort skåpet i köket som mården förstörde vintern för ett par år sedan. Där ska vi ha en helt vanlig spis! Jag är så trött på bänkspisen!
 
Så här såg det ut från början...
 
 
Här följer lite bilder under arbetets gång...
 
 
 
Orginalfärgen i köket
 
Resultatet såhär långt...
 
 
Nu ska jag bara skaffa en mineritskiva att ha mellan järnspisen och den vanliga spisen. Skivan skyddar den vanliga spisen från järnspisens värme eftersom den kan förstöra spisens ledningar pga den höga värmen som blir då man eldar i järnspisen. En elektriker får också komma förbi en sväng och ordna med en kontakt. Sedan är allt klart. Lite färg och så ska de också bli. Det kanske inte hinns med i år, men hela köket ska målas har jag tänkt.
 
Nu på seneftermiddagen vågade sig äntligen hönsen ut. Som jag väntat, som jag lockat :) Ikväll har de gått här och pickat. Så söta! Klockan 20.00 hade de gått in i buren igen och jag kunde stänga för natten :) Höns är verkligen trevliga djur att ha. Så mysigt att ha dem i trädgården såhär!
 
 
 
 
Nej, nu börjar klockan bli lite mycket! Dags att sova! 
 
Tack för att ni tittar förbi!
 
Kram
1 Anita:

skriven

18 grader är då liiite väl kallt fortfarande... Men härligt såg det ut :D

Svar: Jo, det var lite kallt men jag var så varm efter spisjobbet så det var riktigt skönt :) Vi får hoppas att det blir lite varmare nu. :)
Malin Lorentzon

Kommentera här: