Det blev ...

inget blogginlägg igår. Det var fullt upp! Vi började förmiddagen med att hämta hem det gröna guldet, nämnligen hö, 75 balar :)
 
 
 
Så skönt! Nu klarar vi oss ett tag.
 
Sedan hann vi hem till Skogsbacka och efter ett tag kom mina föräldrar och min bror med familj. Vi blev bjudna av mina föräldrar på fika och grill eftersom de båda fyllt år :)
 
Vi började med att fika, så underbart god tårta!
 
En underbart god tårta!!!
 
Därefter blev det bad innan vi drog igång grillen :)
 
 
 
Mamma bjöd på en massa god mat! Hon är expert på att hitta på olika röror av alla de slag! Det är alltid så fantastiskt gott! Inget går ju upp mot ens mammas mat, eller hur! En av alla röror hon gjorde, som var jättegod, var Mango Raja (tror det stavas så). Tänkte dela med mig av receptet här.
 
Mango Raja
 
1 dl Majonnäs
1 1/2 dl turkisk yoghurt
3/4 msk curry
1 tsk sambla oelek
 
Blanda ihop ingredienserna så är det klart!
 
Testa! Jag tyckte den var riktigt god!
 
Idag har vi varit på en riktigt långpromenad och efter det blev det bad. Jag har badat så mycket i år att jag börjar nästan bli lite trött på det... Efter badet åkte vi till en släkting som ska sälja sitt torp och jag fick titta om det var något jag ville ha! Jag fick titta om det var något jag ville ha, ja, ni läste rätt! Jo, jag som älskar gamla saker hittade en hel del! Vissa saker ska jag ha här i Skogsbacka medans andra får följa med in till stan. Jag är så glad och tacksam att jag fick göra detta. Så ikväll har jag börjat placera ut sakerna jag valde och det blir toppen! Jag ÄLSKAR saker med en historia bakom!
 
Kram

Kommentera här: