Hjälp...

vad har jag gjort!!! Nu har jag ändrat utseende på bloggen och jag hoppas att det blir bra... Det är i varje fall väldigt smidigt att byta bilder, stil osv. Vad tycker ni? Funkar det? Blir det bra med stora bilder? Lämna gärna en kommentar vad ni tycker här på bloggen.
 
 
Fy så jobbigt det var att trycka på knappen, "är du säker på att du ska byta?". Jag visste ju vad jag hade men inte vad jag skulle få. Ja, ja gjort är gjort.
 
Igår hade vi en trevlig kväll med goa vänner här i Skogsbacka. Så roligt att träffas, äta och prata om allt mellan himmel och jord. Sådana vänner är fantastiska att ha.
 
Är ni beroende av mobilen? Det är jag, helt klart! Det märktes idag då min iphone hängde sig. Vad jag än gjorde så gick det inte att stänga av den. Ni vet man kan hålla in start- och hemknapp så ska den startas om, men icke! Jag hade kontakt med en kille i stan som är duktig på telefoner, men han kunde inte hjälpa mig eftersom han var på semester tills 13:de aug. Då kände jag smått panikkänsla ha, ha. Halva dagen gick, jag pratade med dem på Audio Video i stan och de sa att jag skulle koppla upp telefonen mot itunes på datorn. Vi har en reservtelefon hemma så jag fixade iordning den när jag var i stan och när jag kom ut hit till torpet började jag trixa med datorn och iphonen. När jag väl sitter och har installerat klart allt på den andra telefonen så plingar det till i min iphone och den kickar igång igen. Snacka om lycka! Så idag märkte jag helt klart hur beroende jag är av telefonen :)
 
Hoppas ni har haft det bra... så hur blev det nu? Ska ni lämna en kommentar så klickar ni på den lilla pratbubblan under inlägget, gillar ni inlägget klickar ni på gilla-knappen :)
 
Ha det gott!
 
Kram
Malin
1 Linda:

skriven

Tycker att det blev snyggt såhär... Kanske bilden är lite väl stor, men man kanske kan ändra storlek?

Svar: Vad bra :) Ja, det går att ändra storlek på bilden. Kan testa en mindre storlek nästa inlägg... om jag kommer ihåg ;)
Malin

2 Anonym:

skriven

Tycker att de blev bra!! De där med mobilberoende är du inte ensam om!! 😉😉
Kram Wiktoria

Svar: Vad roligt att höra! Nej, mobilberoendet är helt galet sjukt ha, ha.Kram Malin
Malin

Kommentera här: