Idag har...

det blivit lite fix här i torpet. Johan har börjat måla det vita på huset. Det är det stora projektet den här sommaren. Sedan har vi varit och hämtat en spis som vi ska göra plats för i köket. Återkommer med mer om det framöver. Det ska i varje fall bli så skönt att slippa bänkspisen som inte fungerar som den ska. Det går t.ex. inte att ha ugnen och någon platta på samtidigt, för då slutar plattan att fungera...
 
Potatislandet har fått sig en liten genomgång. Bort med ogräs och elände så att potatisen ska få all näringen i stället :)
 
 
Nu i sommar så tänkte jag inte anmäla mig till någon buzzadorundersökning, men så var det en som jag tänkte att den kan jag väl anmäla mig till ändå och det gjorde jag och kom med. Det var nämnligen Proviva röd grapefrukt.
 
 
Jag hade inga större förväntningar, jag tänkte att den är väl sådär besk och hemsk som grapefrukt kan vara, men... den var jättegod!!! Frisk, med lite lagom fruktkött i, inget besk, verkligen toppen! Jag rekommenderar den verkligen! Den fick betyg 5/5 av mig! Så testa den!
 
Det verkar bli skapligt väder framöver och förhoppningsvis kan det sluta blåsa. Då kanske det finns en chans att jag vågar mig i sjön igen. Barnen badar för fullt även om inte vädret är toppen. Jag sitter på land och fryser :)
 
Vi får väl se om jag kan komma igång med att fixa iordning i köket så att vi kan få in spisen i morgon. Vi får väl se vad jag och vinkelslipen kan hitta på. Sedan blir det nog både en och två svängar ner till sjön för bad :)
 
Vad ska ni hitta på?
 
Kram
1 Anita:

skriven

Härligt med ny spis! :D
Måste testa den där ProVivan... Verkar god :D kram

Svar: Ja, det tycker jag att du ska göra! Kram :)
Malin Lorentzon

Kommentera här: