Idag lyckades...

jag vinna en budgivning på en säng till Alva vilket resulterade i att hennes gamla säng fick flytta ut hit till skogsbacka som Siri fick ta över. Äntligen har hon en ordentlig säng! Nu ska det bara dit sängben på den, för själva ramen som Alva hade i stan ska vi sälja. Det blev riktigt bra!
 
Lotus har fått jobba idag. Han är för söt för är Alva lite för hård i handen när hon rider så studsar han som en gummiboll med baken ha, ha. Jag tycker det är super att han visar att han inte går med på vissa saker.
 
Sötnosen!
'
Vi testade också täcket som jag köpte på loppisen och det passade perfekt! Det blir kanon till vintern. Fast dit är det ju långt kvar, eller hur!
 
Jag har fortsatt målandet av luftvärmepumpskyddet. Det får nog bli en strykning till. Träet lyser fortfarande igenom lite. Det får bli i morgon.
 
 
I morgon är det dags för torgdag i Asby. Det ska vi allt gå på. Det var ritkigt trevligt förra året. Jag kommer allt ta mig en sväng i favoritaffären "Faster Olga". Där finns så mycket fint! Sedan kommer det nog finnas lite annat smått och gott att köpa.
 
 
Är ni i närheten av Asby, åk dit! Torgdagen håller på 9-13.
 
Kram

Kommentera här: