Jaha, då har...

jag blivit ett år äldre :) Känns som vanligt tycker jag, ingen större skillnad. Jag skulle kanske önska mig lite mer ork, för jag tycker att jag är rätt så trött alltför ofta, men annars är jag helnöjd! Jag tycker inte det är så farligt att vara 43, det är riktigt bra!
 
Skogsbackarosor
 
Dagen började med uppvaktning på sängen. Jag låg och lyssnade när de prasslade utanför dörren, så mysigt! Det gäller att njuta av dessa stunder. Barnen blir större och till slut kommer det inte vara ett långt litet tåg som kommer och sjunger. Då kommer det bara vara min man... men det tar vi då, sedan... om ett lååååångt tag framöver. Jag fick så fina presenter av dem alla :) 
 
På förmiddagen hann vi med att åka till sjön och bada. Riktigt skönt! Klockan 14 kom gästerna och vi åt grillade hamburgare. Smidigt och gott och något som alla äter :)
 
 
I år kunde vi sitta ute och äta, det gick inte förra året. Då var det fullt av getingar! Jag minns att jag nästan fick panik på de otäcka små krypen för de var överallt! 
 
Efter hamburgare åkte vi allihop ner till sjön och badade. Hemma efter badet blev det kaffe och jordgubbstårta.
 
 
Den var jättegod! Hönsen fick de rester som fanns kvar på tallrikarna. Det var de verkligen värda efter att ha levererat 3 ägg idag igen :)
 
Kram

Kommentera här: