När barnen var...

hos kompisar idag passade jag och mannen på att äta god mat på Ydregården. Riktigt gott och mätta blev vi.
 
 
Därefter åkte vi vidare till en byggaffär. Vi skulle köpa färg till fönstrena här i torpet. Jag vill ha linoljefärg men det var värst vad många ska motarbeta det. Jag förstår inte varför man som tjej blir smått dumförklarad i sådana affärer ibland... som t.ex.att jag ska ha en rund pensel först och sedan en platt, att jag ska behöva förklara varför jag ska ha en platt pensel också... Ja, ja jag köpte min linoljefärg och mina penslar. Lite gott är det allt när man har svar på tal, då blir de, som tror sig kunna allt, lite tysta :)
 
Nu ska här fixas fönster :)
 
När vi kom hem kollade jag redet hos hönorna... På förmiddagen var det ett himla liv på dem. Jag anade att det var ägg på gång, i varje fall 2 st, men när jag lyfte på taket så låg där tre :)
 
Så duktiga små hönor!
 
Sedan har vi varit en sväng hos Lotus. Idag var det tänkt att ta tag i ridningen om vi nu fick tag i honom... Dumheter han börjat med nu efter sommaren... Han lägger i backen så att vi inte ska få tag i honom så nu blir det grimma på i hagen tills dumheterna är borta. Efter många om och men fick vi tag på honom så Alva kunde rida.
 
 
Ridningen gick däremot super! Han har verkligen vilat sig i form :)
 
Nu blir det en vecka full av fjäsk för denna herre, så att han slutar med dumheterna.
 
Kram

Kommentera här: