Natten till idag...

publicerat i Allmänt, Skogsbacka;
kom det allt lite regn och även idag... lite grann, men det behövs mer! Astrid Lindgrenrosen avslöjade vackert regnet som kom i natt med sina fina vattendroppar på kronbladen...
 
 
Idag har vi varit nere vid sjön en sväng. Tyvärr blåste det lite för mycket för min smak men grabbarna badade :) Det var 21 grader i vattnet så fötterna fick bli doppade. Lite lagom :)
 
Det blev inget i fällan i natt. Vi får se om det kan bli något nu i natt i stället. Lite spännande det där. Vi tror att det är en mink eller iller som är runt hönsburen. Minkar är inga trevliga djur, de bara biter huvudet av hönsen och inget mer... Så meningslöst!
 
Ovälkommet besök igår som sagt, annat och mer välkommet besök idag :) Grannarna från stan var här en sväng på fika. Trevligt att träffas och prata lite. Vi bjöd på smörgåsar, kaffe och blåbärspaj med vanlijsås eller glass.
 
 
I morgon är det måndag och nu börjar semestern sjunga på sista versen. Jag tycker inte det känns jobbigt att börja jobba igen, men att flytta hem till stan... bland allt ljud... fy...
 
Kram Malin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Lina:

Gud så idylliskt det ser ut!<3

Svar: Tack! Ja, det är allt en idyll här ute :)
Malin

Kommentera inlägget här :