Vilken

härlig dag det har varit idag! Just nu är vi igång med att måla det vita på torpet, så min man har skrapat färg för glatta livet :) Vi har varit och badat ett par svängar i sjön, så underbart skönt! Ungefär 22 grader i vattnet och absolut inga problem att vara i en lång stund.
 
Jag har städat i hönsgården och deras lilla hus så ikväll när de lägger sig är det nybäddat :) Undrar om de tycker det är lika skönt som vi tycker med nybäddade sängar ;)
 
 
En av korna väntar kalv så jag har haft ett extra öga på henne. Idag på förmiddagen såg jag att juvret ändrat sig mycket sedan jag kollade sist och dessutom hade hon som en påse under magen... en mjölkpåse fick jag lära mig att det var. Ju större, desto bättre mjölkko :) Så idag kom bonden och hämtade hem dem. Lite sorgligt för de har varit så mysiga att ha här. Det blir inte tomt i hagen så länge... det kommer får i slutet på nästa vecka :) Kan ni förstå att jag njuter!!! Djur, natur, lantliv! Det här är livet!
 
 
Det blommar för fullt här ute på alla möjliga ställen :) Dessa små blommor är så söta!
 
 
Är det någon som vet vad den heter, lämna gärna en kommentar. Som ni vet så behöver ni inte logga in för att kunna göra det :)
 
Även den lilla rosbusken har börjat blomma, Astrid Lindgren-rosen.
 
Så vacker!
 
Hästarna njuter och de är så underbara mot varandra! Så mysigt att se dem rå om varandra såhär.
 
 
Jo, jag har kommit på vart jag ska ha en gamla lampan :) Jag tror det blir riktigt bra. Mer om det i ett senare inlägg :)
 
Ha det gott alla!
 
Kram
1 Anita:

skriven

Härligt när temperaturen tillåter lite bad också! :D

Svar: Ja, det söt skönt :)
Malin Lorentzon

Kommentera här: