1:a juni...

/ Permalink / 0
och sommaren är här! Solen lyser men det är inte så varmt. Jag kan inte fatta att vi redan är här, i juni... Nyss var det blött, smutsigt och snö! Jag njuter! Våren och den här tiden är den bästa som finns!
 
Syrenerna doftar underbart nu!
 
Även gräslöken blommar. Vad jag fått lära mig så ska blommorna plockas bort men jag tycker de är så vackra att de får vara kvar...
 
 
På jobbet idag hade jag bildlektion. Vi har pratat mycket om Gränna och Visingsö och däribland André som flög luftballong, så det passade sig perfekt att göra luftballonger idag...
 
 
Jag trodde först att jag tänkt en alldeles för svår bilduppgift, men eleverna var sååå fokuserade och koncentrerade att de lyckades toppenbra med sin uppgift! Visst blev de fina! I korgen fick de måla sig själva :) En rolig, pillig och klurig uppgift :)
 
Ikväll väntar Tordträning för Alva och Lotus. Idag ska vi vara på en annan ridbana pga att några ponnysar haft feber uppe på vår ridklubb. Jag tycker det är toppenbra tänkt! Nu verkar det bara vara feber och inget annat men det är bättre ta det säkra före det osäkra.
 
Hoppas ni har haft en bra start på sommaren idag!
 
Kram
Till top