I fredags...

var det dags för årets kommunfest. Vi träffades några arbetskamrater hemma hos en kollega och åt lite mat och umgicks innan det var dags för att ta sig ner till Parkhallen. Där uppträdde kommunkören först och var riktigt duktiga! Sedan dröjde det inte länge förrän årets dragplåster kom på scenen, Lena Philipsson! Så bra hon var! Vilket ös! Vilken allsång det blev :)
 
 
Lena är en fantastiskt bra artist! En favorit hos mig!
 
Första gången jag var på Lena PH var 1986, jag var 12 år. Det var julkonsert i Holavedsskolan och jag vann på mitt stolsnummer och fick gå fram på scenen och ta emot pris av Lena, en bok. Det var stort för en 12-åring :)
 
Igår var det dags för årets "Hönsbytardag" i Österbymo. Siri och jag åkte dit. Jag ska inte åka dit... Det bara är så... Fast det är så kul och träffa folk och handla... Nu var det inte tänkt att köpa med något djur hem, jag lovar, det var inte det. Sedan var Ingela Carlén, från Skullebo kaningård där... Hon hade med sig kaninungar, så sötaoch fina!!! Vi skulle inte ha någon. Det sa jag från början. Sedan börjar Siri, ja ni vet hur barn kan vara. Calippo behöver ju en kompis, sa hon. Snälla mamma! med bedjande ögon. Ja, sa nej. Pappa blir galen! Ja, sedan gick det som det gick...
 
Välkommen lilla Cookie!
 
Söta!
 
Ja, om någon undrar hur pappan tog det så bara skrattade han :) Han är rätt van nu efter alla år med mig ;)
 
Eftermiddagen fortsatte med firande :) Det var dags för Gustav att ha sitt kalas!
 
Nöjd kille!
 
Årets första jordgubbstårta och den var supergod!
 
Idag har vi startat dagen med payandjump på TRK. Alva och Lotus startade i 90 cm och det gick superbra!
 
 
Nu känner de sig redo att träna högre höjder :)
 
Så duktiga :)
 
Nej, det är nog dags att göra sig iordning. I eftermiddag väntar stallträff med sifferkubb :)
 
Kram

Kommentera här: