I går blev...

det lite äventyrligt. Tidigt igår morse var det tänkt att hela familjen skulle åka till Göteborg och hämta hem vår nya transport, men så blev det inte. Stackars Siri mådde inte bra, ont i magen och åka till Göteborg då, det var inte något att tänka på, så vad gjorde vi då... jo Alva och jag tog bilen, vår gamla transport och började färden mot Göteborg. Lite läskigt att inte ha någon mer vuxen med, det kan ju hända mycket på vägen, men vad sjutton skulle jag göra.
 
Vi började åka och redan i Örserum blev vi hungriga ha, ha, ha. Vi tog lite att äta under tiden jag körde. Det blåste rätt bra och det kändes lite i transporten, men det gick riktigt bra att köra. Lugnt på vägen och inga incidenter. Sedan kör ju många som om de hade eld i baken, inte lagligt på något sätt... skrämmande! Läskigast är när långtradarna kör om en, då tar det tag i både bil och släp och händerna håller krampaktigt fast i ratten.
 
Innan Borås blev det fika/kiss paus. Åh, vad gott det var med kaffe och äggsmörgås! Ett samtal till Boj center i Göteborg blev det också för att säga att vi snart var på gång.
 
 
När vi var mätta och belåtna åkte vi vidare mot Göteborg. Trafiken blev tätare och tätare ju närmare Göteborg vi kom och när vi väl kom in i Göteborg, i höjd med Liseberg, var det nästan stopp. Det var krypkörning som gällde! Då var jag väldigt glad att vi inte hade någon häst i transporten!
 
 
Helt galet! Jag har aldrig kört när det varit så knökat med bilar på en motorväg. Bilar från påfartsfilerna ville komma in så det blev till att släppa in bilar också. Vilken röra! Till slut lättade det på och vi tog oss ut till Hisingen där vi mötte Birger på Boj center.
 
När affären blev klar, blev vi fotade som alla andra som handlar släp där :)
 
Det blåste... massor!
 
Därefter började resan hemåt... först var vi tvungna att tanka. Vi hittade en bensinstation, smidigt och nära E6:an. I med bensin och sedan vidare och nu ut ur Göteborg... Det gick så smidigt! Bilen med busan efter susade sedan vidare mot Borås och McDonalds.
 
Gott!
 
Mätta drog vi vidare till Jönköping och Charlies. När affären var gjord åkte vi till A6 för lite shopping. En liten sväng till IKEA blev det också. Sedan åkte vi hem. Då var jag rätt trött! Sista biten hem gick också bra och till slut landade vi i Haga, där vi har Lotus, vår häst. Vi parkerade släpet och fixade iordning. Släpet gick riktigt bra bakom bilen hem. Det kändes knappt något att det blåste, lite skillnad från vårt andra släp.
 
Boy Bravo 220 SEH-10
 
Sadelkammare.
 
Nu ska allt Lotus få plats :) Det känns riktigt bra att ha sadelkammare också, att slippa lägga allt i bilen. Både jag och Alva är så nöjda. Nu så ska vi leta tävlingar :) Nu känns det bra att lasta Lotus, han kommer att stå så bra! Tänk att få åka iväg på ett meeting någon gång, att vara borta några dagar... Det skulle vara riktigt spännande och kul!
 
När vi väl kom hem dröjde det inte länge förrän jag somnade i soffan, helt slut! Jag sov från 20.00, vaknade en kortis och förflyttade mig till sängen och sov sedan till 08.00 i morse. Jag var allt rätt trött... men väldigt nöjd och glad.
 
Kram

Kommentera här: