Ja, igår kväll...

hände det grejer här i Backen, Skogsbacka kallas så av folket här ute :) Johan skulle gå och slänga soporna, vi har soptunnan nere vid stora vägen så det är ca 800 m att gå, men han och Lilleman kom snabbt tillbaka. "Kom med ut ska du få se något", sa han. Jag greppade kameran och hängde på, Lilleman fick stanna kvar inne. En liten bit bort på vägen var det vildsvin på ett gärde, nästan 16st, vuxna och kultingar...
 
 
Några av vildsvinen var så STORA! Att de kan var så stora hade jag inte en aning om! Kultingarna skuttade omkring i gräset och var så söta. Lite läskigt var det allt och vi spanade runt omkring oss så inget vildsvin kom från något annat håll. Jag har stor respekt för dessa djur! De kände inte av doften från oss för vinden låg på från fel håll för dem. Så innan vi gick tillbaka busvisslade jag och alla tittade upp, de brydde sig inte särskilt mycket, inte förrän jag började skälla som en hund, då stack de till skogs.
 
Idag har jag varit inne i stan och fixat klart flädersaften. Den blev riktigt god! Så vill ni ha ett riktigt bra recept på flädersaft så hittar ni det här.
 
 
På vägen hem till Skogsbacka stannade jag till vid loppisen, Bariki, i Hestra. Där gick jag en stund och kikade. De säljer väskor där, handgjorda, i flera olika färger. En sådan fick följa med hem, en svartvit.
 
 
I och med att jag köper väskan så hjälper jag en familj i Nairobis slum med mat i fem dagar.

 
Väskan finns i olika storlekar och jag köpte den stora. Väskan passar perfekt nu på sommaren t.ex. när man ska till stranden och ha med sig badkläder, handduk m.m. Så vill ni ha en snygg strandväska och samtidigt hjälpa en familj i Nairobis slum med mat så är detta en perfekt väska. Den är inte dyr heller...
 
Vad har ni hittat på idag?
 
Nu hoppas jag på en lugn kväll, utan vildsvin...
 
Kram
1 Anita:

skriven

Oj!! Tycker Vildsvin är lite läskiga, dock aldrig sett några i verkligheten :)

Svar: Ja, de är riktigt läskiga! De får väldigt gärna hålla sig riktigt långt borta!
Malin Lorentzon

2 Asylmamma:

skriven

Åh vilken fin väska! Så bra också att den går till välgörande ändamål❤️ Det känns viktigare och viktigare att vi börjar bry oss om varandra i världen.

Svar: Tack! Visst är den läcker! Ja, att pengarna går till något bra känns toppen.
Malin Lorentzon

Kommentera här: