Sitter här...

i soffan och är så sjukt trött. Idag har vi varit på skolresa med klasserna jag jobbar i. Det har varit toppenbra, lite regn men över det hela så var det riktigt lyckat! Eleverna har jobbat med Gränna/Visingsö i några veckor och nu kom själva avslutningen, skolresan dit. Det blev besök på Andrée-muséet, besök på polkagriskokeri och även lite shopping där. Självklart köpte jag lite...
 
 
Fläder var en ny polkagrissmak för mig och den kan jag verkligen rekommendera! Så god! Sedan älskar jag viol, det finns nog ingen som slår den. Saltlakrits är också gott :) Tuttifruttistängerna fick mina barn när jag kom hem.
 
Efter polkagriskokeriet tog vi färjan över till Visingsö där vi åkte remmalag. Så mysigt!
 
 
 
Vi avslutade med att äta vår lunch vid Visingsborg innan det var dags att ta färjan till bussen och fara hemåt igen.
 
 
Det har varit en riktigt lyckad dag! Jag var totalt slut när jag kom hem, så trött att jag satt och somnade i soffan ha, ha. Nu är jag tryckt i mig lite polkagrisbitar så tungan är smått sårig hi, hi. Det kanske blir en liten sockerkick :)
 
Hoppas ni har haft det bra idag! Jag kan verkligen rekommendera att åka till Gränna och Visingsö. Det är så vackert och mysigt! Mycket gamla hus, vackra trädgårdar och miljöer!
 
Kram

Kommentera här: