Som ni...

kanske vet så försvann min brors hund igår. Han var ute och letade hela natten efter att ha fått tips från grannar runt omkring och grannar på landet är inte som grannar i stan, de kan bo en bra bit ifrån så det var bara att ta bilen och leta. Jag hade på mobilen på natten och det sista jag hörde, vid ca 02.00, så hade han inte hittat henne. Så oroligt!
 
I morse lade jag ut en efterlysning på Pirra på FB och sedan gav jag mig iväg och åkte runt och letade. När jag åkte dök jag på alla jag såg och berättade att Pirra var borta och det verkade ge resultat... När jag kom hem, så ringde brorsan och han gav sig iväg för att leta. När han letat ett tag tog han och drack kaffe i bilen. Då ringde telefonen och det var några som hade en hund vid sitt hus. De fick inte komma nära, för hunden var reserverad, men när brorsan kom så blev hon så glad och visst var det Pirra!!! Människorna Pirra hade kommit till trodde att det var någon av sommargästernas hund som hade kommit till dem. De ringde dem och sommargästerna längre bort på vägen var några av de personer jag pratat med under min biltur! Det var så de fick tag på brorsans nummer :)
 
 
Pirra kom hem smutsig, full av fästingar, hungrig men hel och oskadd. Vilken tur! Nu har hon fått ett bad, fått bort alla fästingar och fått mat. Så skönt! Nu kommer jag allt sova gott i natt!
 
Idag har det annars varit en lugn dag. Barnens kusin har varit här och sovit över. Vi har varit några vändor nere vid sjön och barnen har badat. Det är riktigt skönt i vattnet men tyvärr så blåser det för mycket för min smak så jag badade bara fötterna. Riktigt skönt!
 
 
Jag har rensat lite i landen, gallrat ännu en gång bland rödbetorna. De växer så det knakar! Hönsen har fått en ny, bättre sittpinne och vindskydd. Så nu börjar det kännas färdigt hos dem. Ett ägg har de levererat idag :)
 
 
 
 
 
Ikväll hände det spännande saker här i Backen. Mer om det i morgon.
 
Hoppas ni har haft en bra dag!
 
Kram
 
1 Anita:

skriven

Men åh så skönt att vovven kom till rätta till slut, man blir mer eller mindre skräckslagen när ens djur försvinner sådär..!!
Underbara bilder på alla blommor, kram!

Svar: Tack! Ja, vilken orolig tid det var där ett tag. Kram
Malin Lorentzon

Kommentera här: