Idag kändes...

Skogsbacka / Permalink / 2
kroppen rätt trött och tom efter Blackys flytt igår, men jag har fått så fina rapporter och allt går så bra och det gör mig så glad :) Han har verkligen fått ett toppenhem!
 
Lite ny energi har tankats idag ute i torpet. Vädret har visat sig från sin bästa sida så vi har varit ute i stort sett hela dagen. Så skönt! I Skogsbacka har våren kommit på fullaste allvar. Där blommade krokus...
 
 
 
 
och snödroppar för fullt! Så vackert! Där växer de inte i något land, utan i Skogsbacka växer de lite överallt :)
 
 
Jag tog en liten promenad ut i skogen och hittade också en del blåsippor. De är så söta där de står och kikar fram bland alla gamla löv.
 
 
En sådan här dag vill jag inte åka hem, det vill jag ju iofs aldrig, men en dag som denna när solen lyser, blommorna blommar och fåglarna kvittrar då tar det verkligen emot. Vi åkte i varje fall hem för sedan var det dags att åka till vår lille prins Lotus i stallet. Han skötte sig super. Eftersom han inte gått så hårt de senaste dagarna pga ponnyflytt så trodde jag han skulle vara lite mer "på", men han var så duktig, lite piggare än vanligt men inget bus.
 
Just nu håller en förkylning på att bryta ut på mig :( Jag kände direkt när den började ikväll så nu sitter jag här och är täppt, nyser och snorar... Jag vill inte detta!
 
Hoppas ni har haft en riktigt bra söndag! Glöm inte att klicka på hjärtat när ni kikat in, alltid kul med ett litet avtryck :)
 
Kram
 
#1 - - Anita:

Åh, underbart med Blåsippor! :D

svar; Tömkörning är super roligt tycker jag, testa det vettja!

Svar: Ja, visst är de söta! Jag måste testa tömkörning. Jag ska se om jag kan ta en lektion i det :)
malinlorentzon.se

#2 - - Hanna:

Vilka vackra blommor! Och vilket underbart hus. Blir glad av dina fina bilder :)

Svar: Tack! Vad kul att du gillar dem! Ha en trevlig kväll!
malinlorentzon.se

Till top