Jag tog det...

det säkra före det osäkra idag och longerade Lotus igen. Idag var det inget bus från hans sida alls :) Han var så duktig och snäll!
 
Jag är en försiktig person när det gäller hästar och allt runtomkring. Jag är den som t.ex. kollar så att säkerhetskållorna på oxrarna sitter som de ska. Jag har alltid grimma på hästarna då jag tar in dem, trots att jag vet att alla hästarna är hur snälla som helst. Det finns kanske dem som tycker att jag är larvig eller lite väl försiktig, då får de tycka det, men jag har stor respekt för dessa djur och jag skulle aldrig förlåta mig själv om något hände mig, någon annan eller hästarna. 
 
Denna veckan är ingen bra vecka. Det är en vecka där det är för mycket och det känns som om inget blir riktigt ordentligt gjort. Jag gillar inte när det är halvdant. Det gör säkert inget men är man som jag som vill ha kontroll så blir det lite jobbigt och stressande.
 
Jag tänkte hinna med att plantera fröerna som jag köpte häromveckan. Nu är det dags och det ska bli spännande att se om jag lyckas :) Jag får se om jag hinner med det i morgon.
 
 
Hoppas ni har haft en bra onsdag! Herregud redan onsdag! Nu tar vi tag i torsdagen i morgon så är det snart helg igen! Wiiiihooo!
 
Kram

Kommentera här: