Ledig dag...

/ Permalink / 2
idag som har varit huuuuur bra som helst! Dagen började med att jag åkte ut till min bror. Han hjälper mig så mycket, så idag var det min tur att hjälpa honom. Jag hade med mig hästabusan (transporten) så vi lastade hans fyrhjuling som hade tid för service i Eksjö. Vi åkte dit, lastade av och åkte sedan och fikade på Café Princess under tiden som fyrhjulingen servades :)
 
Brakfika bjöds det på!
 
Jag blev bjuden på lyxig räksmörgås...
 
 
Inte varje dag man umgås med sin bror i lugn och ro utan ungar och utan karl. Det var riktigt roligt! Vi satt en bra stund och pratade och vi avslutade fikat med att klämma var sin ...
 
underbart god semla!
 
Under fikat fick jag så roliga nyheter! Jag och spekulanterna på Blacky är överrens och går Blacky igenom veterinärbesiktningen så flyttar han till en fantastisk familj utanför Växjö!
 
När vi fikat klart åkte vi och hämtade fyrhjulingen och åkte hem till Pelle. Där blev det lite pusslande och pysslande med denna söta lilla tjej...
 
 
och mys och bus med denna söta lille kille...
 
 
Ikväll har hästarna fått röra på sig och nu sitter jag och njuter av ett glas vin :)
 
Ha det gott alla och tack ni som lämnat kommentarer här på bloggen på sista tiden! Det är så kul och bloggandet får mer energi :)
 
Kram
#1 - - Pelle:

Ska köra som fasen så det blir service snart igen så trevligt som vi hade tack för hjälpen

Svar: Gört! Tack själv för gofika och allt!
malinlorentzon.se

#2 - - Pelle:

Ska köra som fasen så det blir service snart igen så trevligt som vi hade tack för hjälpen

Svar: Ja, kör på du :)
malinlorentzon.se

Till top