Det blev en...

sen kväll igår. Vi åkte inte hem förrän 22.30 från stallet. Hoppträningarna var försenade så det blev sent i säng. Hoppträningen gick riktigt bra igår. Lotus älskar att hoppa. Han är så lycklig när han får göra det. Den där dressyruppvärmningen som är innan hoppningen tycker han kan kvitta. Det visar han så tydligt ha,ha.
 
Rätt mörkt när sista gruppen rider men det funkar bra.
 
I onsdags lämnade jag in hästsläpet för däckbyte plus koll inför besiktning. Det är riktigt bra att göra så, tycker jag. En ordentlig koll och så slipper jag bli nervös :) Jag gjorde så sist det var besiktningsdags. Det är värt dem pengarna... Idag fick jag hämta hem busan och det hade gått igenom. Skönt! Nu ska vi försöka ta oss runt på några tävlingar framöver. Det är precis att lille Lotus får plats, så tanken är att jag ska sälja släpet framöver för att skaffa mig ett större släp.
 
 
Problemet är bara att ett större släp plus vår stora bil är precis körbart. Det är bilen som strular till det. Så ska det vara optimalt så skulle vi behöva byta bil också... Blir tokig! Alltid är det något!
 
Har ni fint väder? Här är det helt fantastiskt! Varmt och skönt! Njuter för fullt! Ikväll ska jag kolla på Siri när hon spelar fotbollsmatch, men först en sväng till Lotus :)
 
Ha det gott alla!
 
Kram

Kommentera här: