Idag kom...

det rolig post :) Mindre roligt var att Post Nord mer eller mindre misshandlat paketet... För såhär ska ett paket inte se ut när det kommer fram!
 
 
Personalen på ICA reagerade också. Efter en snabb koll så såg jag som tur var att inget var förstört i paketet.
 
Vår förra ponny, Blacky, köpte vi av Michaela Görloff utanför Göteborg och hon gör bl a väldigt fina pannband till träns. Vi hade ett pannband till Blacky från MILA och nu var vi så sugna på ett till Lotus. Det var det som kom på posten idag, ett pannband till Lotus :) MILA, ja så heter märket som Michaela tillverkar bl a pannband under. Så här ser Lotus pannband ut...
 
 
Visst är det fint!!! Det är så fint i verkligeheten, svårt att få det rättvist på foto, och så snyggt och välgjort! Det här är verkligen kvalitet! Jättefint läder, kraftigt. Väl sytt och pärlorna sitter verkligen fast.
 
Jag tyckte att kronorna passade vår Lotus perfekt, han är ju vår prins :) De vita glitterpärlorna är en favorit hos mig och de glittrar så fint i ljuset.
 
 
Det ska bli riktigt kul att sätta på pannbandet på tränset och prova det på Lotus. Jag tror, nej jag vet att det kommer bli supersnyggt!
 
Blir ni nyfikna på MILA-pannband så kan ni surfa in här. Där kan du specialbeställa ditt pannband så som du vill ha det.
 
Kram

Kommentera här: