Idag var det...

/ Permalink / 0
dags för Alva och Lotus första lokala start tillsammans och som vanligt så kunde jag inte sova på morgonen. Jag är alltid så nervös! Allt flöt på perfekt på morgonen. Vi hade morgonfodringen i stallet och frukost serverades och hästar släpptes ut. Bilen packades, jag mockade och Alva fixade iordning Lotus. Vi lastade och kom iväg den tid vi tänkt. Termometern visade på 19 grader varmt, kl. 07.30... Det visade sig bli en varm dag.
 
När vi väl var framme fick Lotus sitt morgonensilage...
 
 
och vi gick för att kolla banan. Lotus stod snällt och kikade ut och åt när vi kom tillbaka. Vi försökte ta lite fika men det smakade inget vidare. Jag var hungrig men fick inte i mig en enda bit. Att äta innan tävling funkar inte för mig. Efter en stund gjorde vi iordning Lotus, nu var det riktigt varmt ute. Alva satte upp och skrittade fram ordentligt.
 
 
Startlistan uppdaterades under tiden och det hade kommit till några efteranmälningar så vår plan naggades lite i kanten. Efter att ha ridit fram så blev det till att ta det väldigt lugnt pga värmen, innan vi kunde komma in på framhoppningen. Där var det så svalt och skönt så där stannade vi så länge vi kunde...
 
Efter en stund var det dags att gå ner mot banan. Jag tycker att Boxholm har en bra tävlingsplats, kanske lite smal väg dit, kanske lite litet ridhus och framridningsbana men väldigt fin tävlingsbana! Vi åker gärna dit och tävlar! Trevlig personal har de också! 
 
Alva och Lotus på banan och väntar på sin tur. Visst är det stort och fint!
 
Så fick Alva och Lotus startsignal...
 
 
Det gick så bra! 3:e bästa tid av 30 starter :) Så kul! Alva var så nöjd efteråt! Ett stort leende och Lotus hade varit så duktig och lyssnat så bra. 
 
Lycka!
 
Efter fotande och gratulationer från våra supporters så packade vi ihop och åkte hem. Det var så gräsligt varmt att det inte gick att stanna och titta och låta Lotus stå i transporten. Det hade varit djurplågeri. Så vi åkte hem och tog fikat i skuggan på baksidan av stallet när Lotus fått sin välförtjäntliga dusch.
 
Vilken dag! Vi är så nöjda och glada och nu är vi taggade på fler tävlingar. Alva satte igång direkt med att kolla TDB (tävlingsdatabasen) i bilen på vägen hem :)
 
Efter att själva ha fått en välförtjänt duschning så vankades det middag hemma hos mina föräldrar. Så gott! Det finns inget som slår mammas mat. Den godaste som finns!
 
Grattis på morsdag! Världens bästa mamma som alltid ställer upp!
 
Idag har det varit en toppendag på alla sätt och vis!
 
Hoppas ni har haft en bra dag!
 
Kram
Till top