Jag har börjat...

se så illa igen. Jag har fått ta av mig glasögonen när jag ska läsa och när jag ska pyssla har det ibland varit nästan kört att se det "pilliga". Så igår gjorde jag en synundersökning och nu är det dags för progressiva glasögon :( Fy, det kommer bli en dyr historia... Glasen är fruktansvärt dyra och så ska det till ett par bågar också... Jag fick med mig några bågar hem, så nu har familjen och mina närmaste arbetskamrater kommit med sina åsikter...
 
 
Vi tyckte i stort sett samma... Nu ska jag bara bestämma mig helt och hållet. Det ska i varje fall bli skönt att kunna se ordentligt igen.
 
Idag fick Lotus på sitt nya MILA-pannband på tränset. Det passade perfekt på tränset och på Lotus. Han blev så fin! Så stilig med lite blingbling.
 
 
 
Ska försöka ta lite bättre bilder med min andra kamera framöver. Mobilfoton blir inte så bra. Ikväll hoppade Alva och Lotus. I helgen är det dags för payandjump på TRK så de kände lite på höjderna. Lotus tyckte det var så kul! Oj, vad han kan hoppa!
 
Tänk att det är fredag i morgon. Fredagar är alltid välkomna men just nu är jag inne i en period då jag inte sover så bra så helgen är mycket välkommen.
 
Har ni haft en bra torsdag? Hoppas det! Ni verkar vara nöjda med bloggdesignen så jag håller nog kvar vid den ett tag till då.
 
Kram på er där ute!

Kommentera här: