Toppendagen i lördags...

avslutades inte på något bra sätt. När de tog in Lotus på kvällen upptäckte de att han dragit av sig en framsko. Jag smsade hovis på en gång när jag fick reda på det. Han kunde komma på tisdag så tidigt igår förmiddag åkte jag in till stallet och lindade in hans hov med flexilinda och silvertejp. Hoven var hel och nu hoppas jag att han inte är halt när han fått på sig skon igen. Håll tummarna!
 
 
Idag har det varit fullt ös. Först ut till stallet och på med mer silvertejp på Lotus hov. Sedan åkte vi till Sharpman som hade 21-årsdag. Där fyndade jag lite grejer till Lotus. 20% på ordinarie pris är ju riktigt bra. Än har jag inte allt till honom, men snart :) Herregud, det är ju bara för kul att shoppa hästgrejer!
 
När vi kom hem var det dags att fixa middag. Därefter åkte Calippo ut på grönbete i trädgården. Så gott med färskt gräs!
 
 
Jag städade altanen. När jag höll på att städa kom Lillis och såg galet tokig ut i pälsen ha, ha så då åkte trimsakerna fram.
 
 
Perfekt att kunna trimma ute och slippa allt håret inne. Det blir ju en hel del...
 
 
Fin blev han :) Nu ska han få sig en dusch också och så ska jag trimma lite till. Det kommer säkert fram en tuss här och där som ska bort.
 
 
Ikväll har jag gjort stallet och pysslat om Lotus. Mer silvertejp runt hoven så jag hoppas att det håller någotsånär tills hovis kommer i morgon. Tänk jag som skulle ridit så mycket i helgen. Det blev inget med det :( Alva har varit på konfaresa till Berlin och jag har haft Lotus heeeeelt själv. Så jag skulle passa på... Det blev inget med det... Fast mysa och pyssla om är inte helt fel heller, men jag var taggad för att rida så surt är det i vilket fall.
 
Nakenfis i vårsolen :)
 
Nu äntligen har våren kommit. I morgon kan det bli 18 grader varmt! Underbart!
 
Hoppas ni har haft en bra start på maj!
 
Kram

Kommentera här: