Vilken helg!

Skogsbacka / Permalink / 1
Den har varit riktigt bra! Igår klippte sig tjejerna. Siri åkte sedan på fotbollsmatch, Alva och jag tog en sväng på stan. Därefter åkte vi till stallet och det blev uteritt. Den här gången blev det galopp ute i skogen för allra första gången för Alva och Lotus.
 
 
Vi tog det säkra före det osäkra... galopp i uppförsbacke. Då kan det inte hända så mycket. Dessutom fick Lotus jobba ordentligt.
 
På kvällen var vi hos kompisar på god mat och efterrätt. Så kul att träffas!
 
Idag hade jag morgonfodringen och som alltid när jag har det, så kan jag inte sova. Jag vaknar stup i kvarten för jag är livrädd för att försova mig ha, ha. Efter morgonfodringen vart det full fart hem för att göra mig iordning och sedan ner till idrottshuset där TGS hade uppvisning. Siri och hennes lagkompisar hade hopprepsuppvisning.
 
 Duktiga tjejer!
 
Efter hopprepet var det dags för Pay and jump på TRK för Alva och Lotus. Idag startade de i 80 och 90 cm och det gick riktigt bra!
 
 
 
 
 
Två felfria rundor blev det. Så nu har vi anmält till första lokala hopptävlingen :) Det blir den 28/5 i Boxholm. Det ska bli riktigt spännande!
 
I eftermiddag/kväll har vi varit i Skogsbacka. Nu är äntligen potatisen i jorden och vi får hoppas att den får vara kvar där, så inget djur kommer och äter upp dem.
 
 
Ännu blommar påskliljorna i Skogsbacka. De ploppar upp lite varstans, så gulligt...
 
 
Körsbärsträden blommar för fullt! Så vackra de är!
 
 
 
Där var lite om min helg... Har ni hittat på något kul?
 
Hoppas ni får en bra start på veckan!
Kram
#1 - - Anita:

Såg verkligen ut som en bra helg :D

Svar: Ja, den var en av de bättre :)
malinlorentzon.se

Till top