Advent närmar sig.

Advent närmar sig med stormsteg och pysselhjärnan går på högvarav. Nästa helg ska jag adventspynta i Skogsbacka, vårt torp. Jag har ett väldigt gammalt brödtråg som jag funderar på om jag skulle fixa till det som årets adventsljusstake.
 
Brödtråget i mitten på bordet.
 
 
Vad tror ni? Skulle det funka? Jag får väl testa så får vi se hur det blir.
 
Ett annat tips, som man kan ställa värmeljus på, är en gammal plättlagg. Riktigt fint, och man kan smycka den mycket mer om man vill. Eftersom vi har katter som gärna plockar med sig saker så hoppade jag det, men tycker det blev fint ändå.
 
 
Dagen idag har inte skiljt sig så mycket från andra lördagar. Vi var i stallet på förmiddagen och Alva red ut på Lotus. Sedan blev det middag och efter middagen åkte vi till Skogsbacka. Ännu en råtta hade fastnat i råttfällan... Vi vattnade, matade fåglarna, fikade, eldade och hade det sådär mysigt. En vilostund i soffan till eldens sprakande i keddyn fick det bli också. Jag älskar att vara där och att åka hem till stan är alltid så ledsamt. Himlen var fantastiskt vacker när vi åkte därifrån. Det var stjärnklart och himlen var som en matta av diamanter...
 
Nej, nu ska jag titta på "Så mycket bättre". Hoppas ni får en fortsatt mysig lördagskväll!
 
Kram Malin