"Finns han kvar?"

publicerat i Allmänt;
Ikväll för ett år sedan såg jag en annons på hästnet. Det var annonsen på Lotus... Vi hade precis börjat titta efter storhäst och då dök den annonsen upp. Det var inte särskilt långt att åka. Annonsen hade legat ute lite drygt en vecka, jag chansade att maila en fråga... "Finns han kvar?".
 
Bilden i annonsen.
 
Morgonen därpå kom det ett svar... "Lotus finns kvar" och på den vägen är det. Vi mailade lite frågor och efter att ha fått svar så bokade vi provridning. Vi var där och provred två gånger. Både Alva och jag var lyriska efter den första provridningen. När man ska köpa häst får väldigt ofta höra, "Köp inte den första bästa ni provrider. Åk runt och prova flera!", men vad gör man om allt känns sådär toppenbra... Jo, då tar man första bästa och det var precis det vi gjorde. Min fina vän Mari i stallet fick stå ut med att jag ringde och rådfrågade, hon var så snäll och kom förbi och kollade på filmerna från provridningen. Jag är så tacksam att ha en sådan vän!
 
När vi var och provred honom andra gången sa vi att vi ville köpa honom och vi blev "godkända" av ägarna. Vilken lycka! Lotus är det bästa som finns! Nästan lite läskigt att man kan älska en häst så mycket. Han betyder så oerhört mycket och är en sådan fantastisk individ. Busig, glad, mysig, älskar att hoppa, så fantastiskt snäll, pålitlig ja helt enkelt bäst! Jag kommer aldrig någonsin att sälja honom. Han ska stanna hos mig för alltid! 
 

 
Kram på er!
 
Malin

Kommentera inlägget här :