Hästar, adventspynt och en fin skylt.

Inredning, Skogsbacka / Permalink / 1
Idag började dagen på ett av de bästa sätt som finns, morgonfodring och sedan ett pass på Lotus. Visst, det kan vara jobbigt att gå upp tidigt en lördag, men bara jag fixat iordning mig så är jag igång och då rullar allt på. Det varma välkomnandet jag får i stallet av alla fyrbenta vänner är inte heller helt fel kan jag lova. Efter stall, ridning och middag så åkte Johan och jag ut till Skogsbacka och jag satte igång och julpynta. På vägen ut till Skogsbacka hade vi turen att affären "Äppelmynta" i Hestra var öppen. Där finns massor av fint! Har ni inte varit där så tycker jag att ni ska åka dit! Jag köpte med mig nya krukväxter till torpet. Det passar inte riktigt att ha Mårbackapelargoner till julgardiner, eller hur...
 
När vi kom ut så satte jag igång på direkten. Julgardiner, adventsljusstakar och adventsstjärna kom på plats och även liten tomtar. Det är sååå mysigt i torpet. Att göra julfint där är så mycket roligare än i stan. Jag får inte till det där mysiga här i stan.
 
 
 
 
 
 
När jag fixat klart det mesta fikade vi och tog det bara lugnt. Så skönt på landet!
 
Idag i stallet fick jag en skylt som jag beställt levererad. En skylt till Lilleman som jag ska ha i hallen här hemma. Den blev så fin och jag blev supernöjd! Titta bara..
 
 
Den här dagen har verkligen gått i 110. I morgon ska jag ha sovmorgon. Det är jag värd efter en dag som denna.
 
Hoppas ni har haft en bra lördag! Har ni fått fram något julpynt än eller väntar ni lite till?
 
Kram på er!
Malin
#1 - - Lillemor Lorentzon :

Så fint o mysigt du har gjort i torpet

Svar: Tack! Ni måste komma ut framöver.
Malin

Till top